Skocz do zawartości

[kurtka] Przeciwdeszczowa na lato

Merxe

Rekomendowane odpowiedzi

od 10 do 30 stopni? Nie za duży ten rozstrzał? Przy 25 będziesz już się gotował z braku "oddychania". Chyba że Ty z tych co marzną przy 20.

W pracy ręczniczek by się wytrzeć, czapka z daszkiem by nie lało na oczy, druga koszulka na zmianę i tyle.

Kurtka przeciwdeszczowa to bariera w dwie strony. Albo zmokniesz od deszczu albo się ugotujesz we własnym pocie. "Choose Your Destiny" :P

Ja używam jako kurtki Endura MT500 z kapturem + spodnie Endura Luminite + ochraniacze Endura MT500.

W zasadzie kurtka gdy jest chłodno to używam jej prawie cały rok, zimą mało co jeżdżę ale tak do koło zera stopni zakładałem bluzę adidas i bluzę termoaktywną Brubecka + Buff na szyję bo dosyć szeroko ma kołnierz uszyty. Deszcz super kurtka wytrzymuje, spodnie wożę też w plecaku awaryjnie, ochraniacze też w deszczu ok, zimą wiadomo trochę trzyma ciepło ale przy letnich butach tak do 40km nie więcej jak dla mnie bo czuć potem zimno.

Ogólnie jestem bardzo zadowolony, tylko te ceny.... Jeszcze jak kupowałem to było z 200zl taniej gdzieś niż teraz... Co roku Endura podnosi ceny ja z 2-3 lata używam już tych ciuchów.

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...