Skocz do zawartości

rower 1000zł-2000zł

piotrek1704

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mam 13lat,mierzę 170cm wzrostu i ważę 55kg.Posiadam rower za 600 zł który nie spełnia moich zachcianek.

Niedawno kolega zabrał mnie na wycieczkę po lesie obok kielc na CZARNĄ TRASĘ. On miał porządny rower firmy specialized, który idealnie się nadawał do tej jazdy po błocie i wyboiskach, a mojemu rowerowi spadł łańcuch skrzywił się hamulec i mi jeszcze skrzypi jak jadę.

Chciałbym abyście mi doradzili jaki na przyszłość mógłbym mieć rower. Na przyszłość dla tego,że ten rower mam miesiąc a rodzice nie zgodziliby się od razu na kupno kolejnego.

Głównie jeżdże po ścieszkach rowerowych i chodnikach a po takich drogach jak niedawno byłem (czarna trasa) jeden jedyny raz w życiu. W ogóle jak tam jechałem to nie wydawało mi się że to trasy dla rowerów. Wszędzie były na błocie ślady opon quadów i motocrosów!

Proszę doradźcie mi jaki na PRZYSZŁOŚĆ (2-4lata) miałbym kupić rower. Przepraszam za ortografie i błędy ale mi się śpieszy bo jest jak to teraz piszę jest późno i w ogóle jestem zielony jeśli chodzi o rowery.

Napisano

W tym wieku już się czytać umie, nieprawdaż ?

Wątek poleci do smieci i tak za nieregulaminowy tytuł - ale spójrz ile zbliżonych tematów już tu jest opisanych - a co będzie za 2- 4 lata to mało kto sie orientuje :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...