pmarszal84 Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Witam; wie ktoś jak single w Świeradowie? Jaki stam ścieżek można już jeździć? W zeszłym roku na majówkę już super było , jak teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annogre Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 jutro tam jedziemy to dam znać . Zawsze można podejrzeć na facebooku. https://www.facebook.com/singltrekpodsmrkem/?ref=ts&fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymku Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Hej, Byłem na singlach 2 maja. Generalnie trasy przygotowane, posprzątane z gałęzi czy drzew. Na większości tras sucho i czystko (jednego dnia objechałem całość, jakieś 86km). Kilka stałych kałuż. ale nie sprawiają trudności (aha, jedynie więcej wody na Oborze i tym singlu obok dla dzieci). Bez dwóch zdań warto pojechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Jadę tam za 2 tyg objechać single a na drugi dzień zaplanowana trasa 13 Zastanawiam sie czy opony Geax Mezcal 26 z 2.3 które mam dadzą radę na singlach? Mam tez druciane Conti Mountain King Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annogre Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 trochę mokro, poza tym wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymku Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Zastanawiam sie czy opony Geax Mezcal 26 z 2.3 które mam dadzą radę na singlach? Mam tez druciane Conti Mountain King Na wszystkim tam zjedziesz, pytanie na ile pewnie będziesz czuł się w zakrętach i nierównościach. Wybrałbym MK (jeździłem tam na nich, th. MK II, 2 lata temu i było dobrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Niby mezcale na suchym powinny być ok. Trochę w lesie na nich pojezdzilem ale były nabite asfaltowe tzn ponad 4atm i zbyt pewnie na zakrętach sie nie czulem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi