Skocz do zawartości

Rower do 1800 zł

Schizma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam 183 cm wzrostu i jakieś 70 kg, zacząłem poszukiwać jakiegoś roweru do 1800 zł, chodziłem po dechatlonie i nic ciekawego w moim zakresie finansowym nie znalazłem, więc sądzę że chyba najlepszą opcją będzie poszukanie jakiejś porządnej używki. 

Rower będzie mi służył raczej do jazdy po mieście, ale nie ukrywam że lubie często się urwać na hopki czy tam pośmigać w lesie i myślę że warto skupić się na tej drugiej opcji, do tej pory nie miałem do czynienia z droższymi rowerami, a dotychczasowe po paru dniach miały już koła do prostowania, opony przedarte i hamulce do wymiany ;) nie ukrywam że nie oszczędzałem sprzętu i ze mną po prostu nie dawał za długo rady :/ A więc podsumowując poszukuję roweru do jazdy w nieco trudniejszych warunkach, do poskakania na hopkach, jazdy po terenach leśnych, porządnym osprzęcie. Nie mam pojęcia czy pasują mi bardziej rowery MTB czy Crossowe, jak dla mnie to wszystko podobnie wygląda :/ dodam jeszcze że podobają mi się szerokie oponki z tyłu ;). Mam nadzieję że pomożecie mi w wyborze, bo sam pewnie kupie coś sugerując się tylko wyglądem, z góry dziękuję i pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...