pudeleQ Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Na dniach przyjdzie mi komplet przerzutek przód-tył Sram SX-4 łacznie z manetkami, kilka dni temu kupiłem korbe Alivio 2006, chce jeszcze kupić łancuch Sram PC-48, kaseta zostaje taka jak była, tzn. Sram 5.0 (przebieg ok. 800km). I teraz pytanie, jesli wymienie przerzutki i łancuch a kaseta zostanie to czy nowy łancuch sie przyjmie do tej kasety? Kaseta katowana nie była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 To tylko 800 km łancuch przyjmnie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dzięki Bogu:D już myślalem ze wszystko stracone i bede musiał nową kasete kupywac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ja do kasety z przebiegiem 900 km założyłem nowy łańcuch i jest o.k choć na samym początku były problemy, strzelało ale zrobiłem setkę i było już ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_l_83 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Wszystko powinno byc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.