darek2313 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 (edytowane) Po napompowaniu amora powietrze jest tylko w komorze pozytywnej .Rozebrałem bebechy/ są wszystkie/ i złożyłem ponownie ale jest tak samo. Nie wiem jak było wcześniej bo taki dostałem. Która uszczelka za to odpowiada? i którędy powietrze dostaje się do komory negatywnej ? Edytowane 2 Maja 2016 przez darek2313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkoko123 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 w solo air napompujesz tylko pozytywną komorę, negatywną komore jak dobrze pamiętam pompuje się razem z pozytywną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek2313 Napisano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 To wiem , ale dlaczego nie wchodzi i która uszczelka za to odpowiada ? Wyczytałem ,że jest zawór rozdzielający pomiędzy komorami ,ale gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 ale dlaczego nie wchodzi i która uszczelka za to odpowiada A skąd wiesz że tam nie ma powietrza ? nie da se tego zmierzyć. Za wyrównywanie ciśnień odpowiada zawór na szczycie sprężyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek2313 Napisano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Bo jak powietrze jest w dwóch komorach to to jest miękki w obie strony . Golenie mam zdjęte to mogę to sprawdzić. W tym przypadku tak nie jest bo popychacz sie nic nie cofa wręcz dobija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Czy przypadkiem nie jest tak, że pompujesz np 100 psi a widelec jest miękki, jak by nie było niemal nic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek2313 Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 W pozytywnej jest powietrze , według mnie w negatywnej nie ma bo po ugięciu i cofnięciu stuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi