Mateusz5042 Napisano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Wszystko jest ale ta podkładka lata, nic się nie stanie jak bd tak latac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Nie powiem Ci bo tego nigdy nie rozbierałem jak miałem Pike'a. Dobrze osadź pierścienie Segera i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz5042 Napisano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Jest ok. Złożyłem go i pracuje całkiem ok. Ale odpada delikatnie Ale opada. Może być to spowodowane brakiem tego pokrętła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Jak pisałem wcześniej, za trzymanie skoku odpowiadają kulki pod pokrętłem UTurn, bez tego będzie opadał. Zostaje Ci kupno pokrętła albo jeżdżenie na 95mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz5042 Napisano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Ustawiłem go na 140 i jak wsiadam spada do 120. Teraz jest jak trochę pojezdzilem to spadł do 138 około. Ale wlalem około 110ml oleju może to dlatego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 2mm to jest nic. Jak nie masz pokretla u-turna, to bedzie ci opadac pod wplywem Twojego ciezaru.Pod pokretlem oryginalnie byly 4 sprezynki z kuleczkami, przez co pokretlo dzialalo skowkowo, taka swoista indeksacja, przy okazji trzymaly u-turna aby sie nie skrecal = skracal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz5042 Napisano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Ale znów ustawiam ti na 120 skoki i opada do 110 jak wsiadam. Mam się przejmować czy nie? Mi zależy żeby wytrzymał do połowy wakacji na diecie Dircie* Sorry pisze na smartfonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Jak wsiadasz i sie ugina to dobrze. Powinieneś mieć okolo 20% ugiecia wtedy Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi