Batman Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 (edytowane) Zamierzam się ze zmianą mojego crossa na mtb. Warunkiem jest upłynnienie mojej obecnej maszyny. Pytanie ile mógłbym orientacyjnie "stracić" Czerwono - czarny, rama 19", amortyzator RST Neon TnL, przerzutka tył Alivio, przód top swing C050, koła Kellys Double Combat SCR System 622x19, klamkomanetki ST-EF50, v brake Artek Vigorous, jakaś tulejka (rowerowy abs?) przy hamulcach Tektro A.M.S., piasta przednia - brak oznaczeń, piasta tył Shimano FH-RM30, korby Shimano FC-TX70/71, kaseta CS-HG30-81, kierownica Kalloy 6061 PG, mostek Uno Ultralite, rogi Uno Dimensions, sztyca Kalloy, odblaski Cat Eye, opony Rubena Flipper 700x35C, siodełko KBIX Crossline, Czyli w 100% to co zakupiłem w sklepie. Rower przejechał może z 1000 km, posiada jakieś tam ślady użtkowania, wszak ma kilka lat ale stan techniczny prawie jak nowy. Mam 170 cm wzrostu i dałem sobie kiedyś wcisnąć tak wielką ramę Rower posiada takowe dodatki: torba trójkąt pod rurą Author bagażnik tylny Crosso nóżka koszyk na bidon Kellys alu błotniki SKS licznik bezprzewodowy Sigma Sport BC1200 siodełko Crivit Na szybko mam tylko taką fotę Edytowane 2 Maja 2016 przez Batman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocarz Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Myślę,że z 1300 zł byś wziął za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Myślę, że taka kwota by mnie satysfakcjonowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmmakowski1 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Trochę z innej beczki. Właśnie zakupiłem bagażnik crosso do swojego Kellysa też crossa. I pytanie, jak masz zainstalowany bagażnik-masz jakieś dystansujace podkładki przy kole. Jakie rozmiary śrub zastosowałeś, nigdzie bite mogę znaleźć a 4 z kompletu nie pasują. Będę wdzięczny. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi