Alex81 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Witam Posiadam dwu letniego Gianta TCR SLR w najwyższej wersji aluminium.Całość dziala na pełnej grupie Shimano 105 a rower waży dokładnie 8.3 kg. Zapłaciłem za niego wtedy 4.5k.Jak wiadomo,rower sam nie pojedzie a mi wydaje się,że zbudowalem całkiem niezłą formę i sprzęt bardzo pomału zaczyna mnie nieco ograniczać,tym bardziej że dosiadłem ostatnio na chwilkę sporo lepszego sprzętu i wydaje mi się,że byłbym na tym też sporo lepszy.Pytanie teraz czy jest sens z czymkolwiek kombinować,zmieniać coś aby obecny sprzęt był szybszy,czy jednak odkładać kasę i myśleć o czymś nowym,lżejszym w karbonie itd. Co mógłbym w ogóle zmienić w obecnym sprzęcie,od czego zacząć aby rower był po prostu szybszy ? Biorę udział w czasówkach,czasami w wyścigach ale najbardziej lubię po prostu bić swoje czasy na danych etapach.Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuczek222 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Zacznij od lepszego zestawu kół, to tu najwięcej zyskasz, koła zawsze możesz zabrać do nowego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex81 Napisano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 http://allegro.pl/kola-mavic-cosmic-carbon-super-stan-i6154663154.html#thumb/1 Jak myślicie warto się nimi zainteresować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.