modrzew Napisano 7 Maja 2016 Napisano 7 Maja 2016 Korzysta tak samo z STS jak niższe modele, mistrzuniu
Szy3ki Napisano 8 Maja 2016 Autor Napisano 8 Maja 2016 Dobra , padło na Sigmę 16.12 STS ... Nie chce kabelka itp. Jak będzie coś nie tak , to wtedy będziemy się martwić Poza tym nie jest to wydatek 5 czy 10 tysięcy żeby się zastanawiać miesiąc ;p Dziękuję każdemu z osobna za rady i opinię , naprawdę jeszcze raz wielkie dzięki :thumbsup: !
Kajus23 Napisano 8 Maja 2016 Napisano 8 Maja 2016 Ja z 16.12 i ogólnie z Sigma mam bardzo dobre doświadczenia, od wielu lat żadnych problemów z licznikiem nigdy nie miałem, zmieniam tylko baterie ( mam też 509 i 8.12) tak więc polecam. Piszę oczywiście o modelu przewodowym.
Voytek_1 Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 Ja też po opiniach z tego forum kupiłem Sigmę 16.12 i to na kablu.Jak na razie się nie zawiodłem Kilkanaście lat temu przy pierwszym rowerze tez miałem Sigmę (jaki model to już nie pamiętam), ale działała bez zarzutu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.