rowerzystkaPomocy Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Witam, Kupował ktoś z alledrogo takie komplety? http://allegro.pl/nowy-komplet-kolarski-stroj-rowerowy-mix-wzorow-l-i6059544862.html Jest tam jeden wzór, który mi się podoba, 190 Castellani, tylko cenowo wygląda to dość tanio, nie wiem czy ryzykować.. Szukam stroju na lato dla faceta, tak do 300zł, Attiq sprawdzałem - nie podobają mi się aktualne wzory, Danielo tak samo po prostu mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Poszukaj tych strojów na alliexpres.com http://pl.aliexpress.com/category/200005293/cycling-sets.html?site=pol&shipCountry=pl&isrefine=y Znajdziesz je tam znaczeni taniej bo nie płacisz marży pośrednikowi z alledrogo Tylko pamiętaj że te ubrania mogą być bardzo kiepskie jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Ponadto pamiętaj, że to podróby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjanek Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Nawet nie patrz na ubrania z chin . miałem nieprzyjemnosc przejechania się w takiej koszulce - efekt był taki jakbym plastikową torbę na siebie założył . Wydrapane w Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzia90 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Dokładnie, na forach nie raz czytalam ze te chinskie podroby maja zerową przepuszczalność, a czlowiek poci sie jak swinia Ja kupilam spodnie z szelkami z attiq, b to strzał w dziesiatke! Niestety wybor bluza i koszulek dla kobiet maja bardzo ubogi:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystkaPomocy Napisano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Ale gdzieś wcześniej znalazłem, ze w Attiq można zamówić coś wedle swojego projektu. U nich nie podoba mi się to, że mają za dużo czerni albo tylko praktycznie gładką biel. Napisałem do nich, czy można by pokombinować z kolorami. Jeśli można mieć swój projekt, ich symbole zastąpie zodiakiem i flagą pl + imiemiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzia90 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Mozna, można wg wlasnego projektu! Tez o to pytalam.o koszulki i bluzy. Dostalam odpowiedz, ze kosz takiej bluzy/koszulki jest wyzszy, nie mozna jej ani wymienic, ani zwrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Dokładnie, na forach nie raz czytalam ze te chinskie podroby maja zerową przepuszczalność, a czlowiek poci sie jak swinia Ale jak ktos się chce odchodzić to będzie jak znalazł, tylko żeby się nie odwodnić za bardzo ;-))) trzeba bidon w komplecie dokupic ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo_94 Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Jak chcesz popatrzeć na dobre stroje (komplety) kolarskie to polecam stronę http://bobshop.plCiuchy niestety droższe ale na pewno będą dłużej trzymać niż nie jedna chińska podróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezz Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Zobacz ofertę BCM Nowatex. Używam i jestem zadowolony. Jakość za rozsądną cenę. Tez robią projekty klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystkaPomocy Napisano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Attiq do tej pory nie odpowiedział na zapytanie, jak mają mi tak strój robić, to dzięki Odpowiezdiały MartomBike i Forzasport, dostałem szablon w PDF (ciekawe jak mam go edytować ) i drugi w postaci linka do https://www.flickr.com/photos. Ściągnąłem niskiej jakości jpgi, też trochę dziwne to się wydaje. Myślałem, że dostanę coś do edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solar21 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Mam 4 koszulki z CMT Sport i pod względem kroju i tkaniny są dla mnie świetne. Robiłem też u nich dwie koszulki z własnym wzorem, choć było to jakiś czas temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barbapapa11 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Poszukaj na allegro kompletów, które ludzie sprzedają, ostatnio był np. komplet questa z maratonu skandii za 110zł, a jednak jest to firma z jakąś tam renomą, a cena za zestaw koszulka, spodenki, nogawki jest bardzo dobra. Poszukaj okazji, może się coś trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.