Exciter555 Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Witam. Panie i Panowie, moglibyście mi polecić jakiś ciekawy, dobry klucz do szprych? Znalazłem coś takiego , ale martwię się jakością ... http://allegro.pl/uniwersalny-klucz-do-szprych-i6050665392.html Oczywiście może być droższy ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Polecam z Decathlona. Kosztował 25 zł, ale sprawdza się wzorowo. Chociaż teraz na stronie widzę, że już jest inny i za 30 zł. Ale myślę, że warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlosiaty333 Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Najlepiej sobie kupić klucz idealnie rozmiarem pod nasz nypel, tzw. motylek. Chociaż te uniwersalne też dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Co chcesz tym robic? Jak od d czasu do czasu przekrecic nypel, pewnie ten z pierwszego linka wystarczy. Jak chcesz skladac kola, to praca tym patentem raczej do milych nie bedzie nalezec. Cos z drugiego konca spektrum Park Tool Master. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exciter555 Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Potrzebuje tego klucza , aby od czasu do czasu właśnie przekręcić odpowiednio nyple jak są lekkie bicia koła. Żadnych kół nie składam Znalazłem takie cudo w tym decathlonie: https://www.decathlon.pl/klucz-do-szprych-rowerowy-id_8350527.html O tym modelu mowa? Dzięki za zaangażowanie Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 No właśnie ja mam inny, który bardzo długo był w ich ofercie, pewnie poprzedni model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exciter555 Napisano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Dzięki Panowie za podpowiedzi. Kupiłem ten z Decathlonu za 30 zł. Póki co jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.