alk80 Napisano 30 Kwietnia 2016 Napisano 30 Kwietnia 2016 Witam, właśnie zaczynam przygodę z rowerem z przednim amorem, nie bardzo mogę znaleźć w sieci jak zadbać aby maksymalnie przedłużyć mu żywot, proszę o porady, dodam że w sprawach amorow rowerowych nie mam totalnie żadnej wiedzy Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
ACTIVIA Napisano 30 Kwietnia 2016 Napisano 30 Kwietnia 2016 Na dzień dobry to zmień tytuł ( klamrowane nazewnictwo) bo twój temat niedługo pójdzie do śmietnika. Co do amorka to najlepiej sobie zrób przegląd zerowy, żeby go dosmarować po swojemu, bo fabrycznie wszystkiego żałują
alk80 Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Napisano 30 Kwietnia 2016 tytułu edytować nie mogę z poziomu Tapatalk, a z przeglądarki mam zablokowane bo źle wpisałem hasło, co do tego smarowania to chętnie bym to zrobił, tylko nie wiem jak się do niego dobrać, jak pisałem wcześniej, nie mam kompletnie pojęcia co, jak, gdzie, żeby niczego nie zniszczyć Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
Mod Team adamos Napisano 30 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.