Skocz do zawartości

[Rower] Lazaro Integral V2 2016 vs Integral V3 2014

nestorek1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

Poszukuję roweru crossowego dla mojej żony, która nie jeździ dużo. Przedział cenowy do 1250 zł.

Kolorystyka odpowiada jej w Lazaro Integral v2/v3. Mogę kupić w tej samej cenie V2 z roku 2016 i V3 z roku 2014 .

Który polecacie ?

Napisano

Ja właśnie dla dziewczyny wziąłem v3 2014 - błękitny. Więc nie wiem czy nie podkupiłem ;)

Ale jest jeszcze czarny.

Różnica w cenie to 35pln bo w 2014 jest darmowa wysyłka. Dzwoniłem do gościa to 2014 jest objęty taką samą gwarancją jak 2016 czyli są te punkty serwisowe. Niby nówka całkowita, nic im nie jest w stylu rysy czy coś.

Okaże się jak towar dojdzie.

Ale wg mnie warto dołożyć bo akurat na zdjęciach błękitny ciekawiej wygląda w roczniku 2014.

Przerzutki to Alivio vs Acera w 2016 V2.

Manetki też chyba ciut lepiej. Kaseta level wyżej. No i amor niby z blokadą skoku ...

Ja dziś rano miałem kupować V2 2016 ale przypadkowo zobaczyłem te nowe aukcje z końcówkami rocznika 2014. I wziąłem bo w tej cenie na pewno warto.

Sam szukałem głównie starszych roczników bo za 2016 to wiele marek ceni 1500 za wolnobieg i najniższe grupy osprzętu. 

Napisano

Tez zastanawialem sie wlasnie nad tym niebieskim :) ale w koncu pojechalismy do sklepu stacjonarnego z rowerami i moja zona wybrała sobie Karbon Magme c30 czarny mat. Z racji, że to byl drugi rower kupiony w tym roku w tym sklepie dostaliśmy na niego dobrą cenę.

Rydzo, czy mógłbyś zrobić zdjęcie roweru jak Ci przyjdzie ? Ciekawy jestem jak wygląda ten niebieski kolor na żywo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.