dr.Dre Napisano 30 Kwietnia 2016 Napisano 30 Kwietnia 2016 Witam forumowiczów. Mam obecnie zamontowany amorek Suntor xcr . Wpadł mi w ręce Rockshox recon SL i zastanawiam się który amorek lepiej pracuje . Dodam , że mam małe doświadczenie więć chciałem poznać waszą opinie . pozdrawiam Cytuj
dr.Dre Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Napisano 30 Kwietnia 2016 dzieki za odp , ktoś jeszcze ma jakieś spostrzeżenia co do tematu trochę dziadek ten recon SL Cytuj
Mod Team sznib Napisano 30 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2016 Dziadek, nie dziadek, jak jest w dobrym stanie będzie pracował lepiej od XCRa. Ogólnie Recon z MC można by bardziej porównywać do Epicona, i tak z przewagą RSa, XCR to niższa półka. Cytuj
dr.Dre Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Napisano 30 Kwietnia 2016 ok dam do serwisu chłopakom niech ocenią jego stan i montuje trochę powymieniałem już tych części , jeszcze trochę i będzie druga koza dla żony tak to jest jak człowiek nie douczony na temat rowerów ale nadrabiam powoli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi