Hows Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Witam ! Dzisiaj kiedy tylko zdjąłem sakwę z mojej ramy zauważyłem taką ryskę ( zdjęcie w załączniku ). Czy macie jakieś patenty na jej usunięcie ? Nie, nie jest to zabrudzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Spróbuj pastą Tempo albo środkiem T-cut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Może pierwsza ale nie ostatnia. Pasta polerska pomoże ale nie frustruj się z powodu byle rysy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KogucikDoroty Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Zagładź gąbką polerską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.