mirekkk Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Szukam towarzyszy / towarzyszek wyprawy rowerowej lipiec / sierpień 2016 chcę gdzieś wyruszyć w świat marzy mi się Gruzja ale jestem otwarty na inne propozycje masz pomysł to napisz do mnie !!!! Czas którym dysponuje to około 4 tyg. (może być troszkę dłużej)Przewidywana forma noclegów. - ( kemping/ kwatery/ schroniska/namiot/na dziko, Itp.)Szukam ludzi otwartych, pozytywnie nastawionych do świata.Nie interesuje mnie bezduszne "nabijanie kilometrów", chcę dużo zobaczyć, poznać kulturę oraz miejsce w które jadę jak najdokładniej, zwiedzać, upajać się widokami itp.Mam już doświadczenie w takich wyprawach:- pojechałem na na półwysep Krymski (wyprawa trwała 31 dni - do Rumunii (41 dni)- Litwa, Łotwa i Estonia PozdrawiamMirekJeśli macie jakiś pomysł i apetyt na wyprawę rowerową, szukacie towarzystwa lub macie inną propozycję proszę o kontakt.email : mirek--k@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi