Adam Mistrz Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam otóż dostałem ostatnio od sąsiada którego zafascynowało moje hobby rowerowe starego pieknego Rometa jakiegos tam. lakier różówo bialy piekny mam zamiar go odrestaurowac bo rama niczego sobie. nie widzać na niej rdzy zadbana. lecz nie posiada zadnej przezutki sa tryby z przodu 2 tyl 5 i nei wiem gdzie dostac takie przerzutki najlepiej komplet przezutki linki manetki i po dwa panczerze na linke jakby ktoś mógł pomóc to piszcie z góry dzieki i pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 poszukaj na allegro jakiegoś starego favorita, czasem się pojawiaja w dziale "zabytkowe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 przerzutka od rzucania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Mistrz Napisano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2006 jurasek nie kumam za bardzo dzieki toreck poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 jurasek nie kumam za bardzo dzieki toreck poszukam R Z R Z chociaz części rowerowe piszmy poprawnie reszta i tak wyjdzie na egzaminach http://www.forumrowerowe.org/ortografia-w-ogole-t18795.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.