Abermon Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Witam. Mam pytanie. Czy do hamulców Hayes stroker ryde, mogę założyć tarcze shimano slx? Chodzi mi o różnice w szerokosci "bieżni" tarczy. Oryginalna tarcza Hayesa jest w tym miejscu szersza. Czy węższy punkt styku okładzin z tarczą bedzie sprawiał jakiś problem? Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 mozesz , będzie okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abermon Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Dziękuję. Docelowo planuję wymianę całych hamulców na xt, stąd wybór takich tarcz. Ale hamulce dopiero za miesiąc, a tarcze mają bicie i chciałbym je wymienić od razu. Pozdrawiam Tapnięte z mojego Mate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek1982 Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Chcesz docelowo hamulce xt to kup tarcze xt na alu pająku. One M9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi