sebek0190 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Witam ,mam taki maly problem z suportem . postanowiłem wymienic suport na maszynowy , co okazalo sie nowy suport nie pasuje do mufy gdyz jest za maly . Moje pytanie czy da sie gwinty wymienic w nowym suporcie na wieksze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Co to za rama? Co to za suport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek0190 Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Witam ,mam taki maly problem z suportem . postanowiłem wymienic suport na maszynowy , co okazalo sie nowy suport nie pasuje do mufy gdyz jest za maly . Moje pytanie czy da sie gwinty wymienic w nowym suporcie na wieksze ? rama niewiem a suport neco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 rama niewiem Zrób jakieś zdjęcie. Tutaj masz coś o typach suportów. http://wrower.pl/sprzet/os-suportu,5446.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek0190 Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 rama niewiem a suport neco mi chodzi czy da sie wymienic na wieksza srednice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Więcej informacji! Daj jakieś zdjęcia. Bo na razie tak naprawdę nie wiadomo co ty masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek0190 Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 mi chodzi czy da sie wymienic na wieksza sredn ramy zrobie jutro bo dzisiaj niemam jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.