Abaddon84 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Witam w związku z tym iż skradziono mi prawie nowego Krossa Level B4, zmuszony jestem kupić coś nowego. 29 cali i rama 17 przy moim wzroście 173 cm nie bardzo mi po czasie odpowiadała więc postanowiłem zakupić 27,5. I tu moje pytanie do was który wybrać: - Unibike Evo 27,5 czy może nie warto przepłacać i wziąć tańszego Unibike Fusion?? - Giant Talon 3 LTD czy jak wyżej tańszą 3 ?? - Karbon Spike R40 - Northtec gravity DR Rozbieżność cenowa spora, mam ok 3000 (im mniej wydam tym lepiej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Taki sam temat, nawet z takim samym błędem w tytule http://www.forumrowerowe.org/topic/201480-rower-mtb-maksymanie-za-3000tys/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Ja myślę, że w sklepie spokojnie powinni zejść z ceną Karbon Spike R50 do 3000 zł, wtedy będzie wyposażony jak Northtec, który to Northtec ma moim zdaniem brzydszą ramę. Szkoda, że Karbon nie chce pochwalić się geometrią rowerów ... Lub Unibike, wybierać między tymi trzema ten który będzie najlepiej pasował. Talon LTD 2 też zapewne sprzedali by za 3000, zwłaszcza u M. Golucha ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abaddon84 Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Kto to taki M.Goluch?? talona LTD 2 moge mieć za 3099 zł za tyle na stronce sklepu widnieje, nie wiem ile by się dało zbić z ceny na miejscu. Co do Karbona faktycznie ładniejszy, ale czy Karbon robi dobre rowery?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 "MarcinGoluch" forumowicz, sprzedaje Gianty. czy Karbon robi dobre, na pewno nie gorsze niż Unibike czy Northtec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatic724 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Ja jednak na Twoim miejscu wolałbym spróbować dorwać Talona, sprawdzony sprzęt jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.