karas83 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Witam Jakie tarcze plywajace do R1 polecacie? Slyszalem ze oryginalne z Formula sa dosc delikatne I mozna je szybko zdeformowac? czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Z pływających najlepsze będą oryginalne R1, fakt są dość delikatne.Polecam Ci (jeśli masz piasty centerlock) tarcze XTR 97 lub 99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Ja osobiście mogę polecić do R1 tarcze Xtr Rt-97 . Mam na przodzie 180 i tył 160 do tego klocki spiekane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pluskff4 Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 a ja uzywam icestop'ow dokladnie takich http://www.akcesoria-rower.pl/icestop-tarcza-bd-203-mm-plywajaca-czerwona-p-581.html i tez polecam, sa grubsze od firmowych. jezdze na nich juz 3 rok i nic mi sie nie pokrzywilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aristo111990 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Czesc, ja mam juz 3 rok ( z przodu 180) plywajaca od Formula i moge powiedziec, ze jest bomben fest wytrzymala. Rok temu zmienilem z tylu 160->180 i takze bez problemow. Czasem dzwoni, ale tylko dlatego, ze mam ekstremalnie blisko klocki przy tarzcy ustawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Jednymi z najlepszych i najpopularniejszych tarcz pływających są Hope. Dlaczego chcesz akurat taki typ tarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aristo111990 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 nie wiem, czy Hope to najpopularniejsza tarcza i najlepsza, ale to drugie bede mogl juz w piatek wyprobowac - zamowione nowe HOPE E3 do mojego bike ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi