mirekkk Napisano 27 Kwietnia 2016 Napisano 27 Kwietnia 2016 Szukam towarzyszy / towarzyszek wyprawy rowerowej lipiec / sierpień 2016 chcę gdzieś wyruszyć w świat marzy mi się Gruzja ale jestem otwarty na inne propozycje masz pomysł to napisz do mnie !!!! Czas którym dysponuje to około 4 tyg. (może być troszkę dłużej)Przewidywana forma noclegów. - ( kemping/ kwatery/ schroniska/namiot/na dziko, Itp.)Szukam ludzi otwartych, pozytywnie nastawionych do świata.Nie interesuje mnie bezduszne "nabijanie kilometrów", chcę dużo zobaczyć, poznać kulturę oraz miejsce w które jadę jak najdokładniej, zwiedzać, upajać się widokami itp.Mam już doświadczenie w takich wyprawach:- pojechałem na na półwysep Krymski (wyprawa trwała 31 dni - do Rumunii (41 dni)- Litwa, Łotwa i Estonia Pozdrawiammarzący i spełniający marzenia podróżnikJeśli macie jakiś pomysł i apetyt na wyprawę rowerową, szukacie towarzystwa lub macie inną propozycję proszę o kontakt.email : mirek--k@o2.pl
KasiaFiordy2012 Napisano 27 Kwietnia 2016 Napisano 27 Kwietnia 2016 Cześć moje ogłoszenie jest tuż poniżej Twojego (wyprawa do Paryża). Poczytaj, może Ci będzie odpowiadać moja trasa? Gdy tak to daj znak. Ewentualnie gdyby Ci czas nie bardzo odpowiadał to może choć część trasy jechalibyśmy razem, np z Paryża do Pragi? Co Ty na to? Pozdrawiam Kasia
Mod Team adamos Napisano 28 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 28 Kwietnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.