mag00000 Napisano 1 Września 2006 Napisano 1 Września 2006 Chciałbym kupić opony do xc i maratonów za maksimum 100zł. Sprzedawca w moim sklepie poradził mi żebym kupił opony Specialized Roll x Sport 2.0(zdjęcie jest tutaj . Chciałem sie was zapytać czy będą one nadawały sie do jazdy po asfalcie i szutrze i czy sie od razu nie zedrą? :035: Wiadomo że staram sie omijać asfalt ale czasem trzeba jednak gdzieś dojechać... Nie znam sie na oponach więc liczę na waszą pomoc
Mod Team Pixon Napisano 1 Września 2006 Mod Team Napisano 1 Września 2006 Nie są takie złe kolega je ma i nie narzeka. Tyle tylko co się szybko ścierają i nie należą do tanich.
NeO Napisano 1 Września 2006 Napisano 1 Września 2006 Moim zdaniem wszystkie TANIE opony Specializeda są badziewne.
mag00000 Napisano 2 Września 2006 Autor Napisano 2 Września 2006 Czy one naprawdę tak szybko sie scierają? Bo sprzedawca w moim sklepie powiedział, że są to jedne z lepszych opon za tą cenę i że mają małe opory toczenia więc sie szybko nie zetrą...
NeO Napisano 2 Września 2006 Napisano 2 Września 2006 Moje po miesiącu użytkowania są starte do połowy, a ani razu nie zablokowałem koła przy hamowaniu. Opory toczenia rzeczywiście nie są takie złe. Moje opony to 2,3.
Moskit Napisano 2 Września 2006 Napisano 2 Września 2006 http://www.skiteam.pl/akcesoria-rowerowe/S...RT_TIRE_26X2_0/ Ja na tą opone narzekać nie będe. Przede wszystkim dobrze sie trzyma podloża i calkiem nieżle czyści sie z błota. Jakoś niezauważylem żeby sie zdzierała szybciej od innych opon terenowych.
mag00000 Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 Dzięki za opinie:) A co w takim razie moglibyście polecić lepszego za tą cenę (max 100zł za kpl.)?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.