WaGiant Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Czy mogę do starej 9 rzędowej Deore - RD M592 założyć kółka od SLX Dyna Sys ? Oznaczenie na kółkach M 663 . Patrzyłem na opisy w Centrum Rowerowym i przy niektórych kółkach jest do nap 9 i 10 rzędowych , przy niektórych tylko do 10 albo tylko do 9 . Ilość zębów taka sama ale co z szerokością ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Możesz, dopiero od 11sp są inne, nie posiadają luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Dziękuję za odpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Ja sam wsadzam te same kółeczka do deore jak i do 105, i oba napędy pracują idealnie po zmianie. Pamiętaj by dolne zamontować poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Tak , wiem jest strzałka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.