Mateusz0703 Napisano 26 Kwietnia 2016 Napisano 26 Kwietnia 2016 To pytanie jest raczej skierowane do właścicieli powyższego amorka Zależy mi na długości od szczytu korony do samego dołu. Dlaczego ? Ponieważ składam hulajnogę do DH i muszę znać długość, której w internecie nie ma :/ , aby odpowiednio zaprojektować ramę. Dziekuję
Mateusz0703 Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Napisano 27 Kwietnia 2016 No właśnie nie mam gotowego projektu do wysłania firmie która robi ramy, bo jeżeli nie będę znać długości amorka to mogę źle zaprojektować ramę i koło będzie za nisko lub za wysoko w porównaniu do tylnego.
Mod Team mrmorty Napisano 20 Maja 2016 Mod Team Napisano 20 Maja 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.