Skocz do zawartości

[kask]4F KSR001

G3orG3

Rekomendowane odpowiedzi

Mam co prawda Chinook KSR002 (to samo czy tylko kolor inny?) ale szczerze polecam. Mój pierwszy kask,  od razu jak przymierzyłem podpasywał mi więc nie musiałem przebierać w innych ofertach.

Nie wiem co mam Ci napisać, mi się podoba wizualnie, ma dobrą cenę, dobrą wentylacje (na papierze i w praktyce), jest lekki po 5 min od założenia kompletnie o nim zapominam i tylko czasami dotykam głowy sprawdzić czy nadal tam jest. Po roku czasu wszystko jest w nim sprawne.

Polecam :)

Posiadam kask z 4F od około 2 lat, kupiłem go na promocji za bodajże 50 zł. wyglądem przypomina ten wrzucony przez Ciebie. Jest naprawdę bardzo fajny, jak zauważyłeś ma dużo otworów wentylacyjnych, jest w miarę lekki. W komplecie dostałem 3 "daszki" na wymianę:) Jedyny minus jaki zaobserwowałem to szybko zaczęły się odklejać poduszeczki wewnątrz. Poza tym godny polecenia. 

Posiadam kask z 4F od około 2 lat, kupiłem go na promocji za bodajże 50 zł. wyglądem przypomina ten wrzucony przez Ciebie. Jest naprawdę bardzo fajny, jak zauważyłeś ma dużo otworów wentylacyjnych, jest w miarę lekki. W komplecie dostałem 3 "daszki" na wymianę :) Jedyny minus jaki zaobserwowałem to szybko zaczęły się odklejać poduszeczki wewnątrz. Poza tym godny polecenia. 

a nie da sie ich jakoś podkleić?? i jesli tak to jakim klejem??

@lucass3 chyba tak trzeba zrobić bo miałem zamiar kupić przez neta w ciemno

Dostałem odpowiedz z firmy 4F.....

Witam,

kaski identyfikujemy po symbolu, w tym przypadku to: C4L16-KSR001. Wskazuje on na tegoroczną kolekcję wiosna/lato 2016 oraz podaje numer katalogowy produktu.

Pozdrawiam

Agnieszka Kowalska

Odpowiedz nic nie mówiąca :thumbsup:

@lucass3 jednak masz racje, wpisałem "4F Norte" na Alledrogo i to jest ten

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...