tom1095 Napisano 26 Kwietnia 2016 Napisano 26 Kwietnia 2016 Witam serdecznie, kupiłem dziś ośkę przelotową do mojego roweru i w związku z tym mam pytanie. W starej ośce (pełnej) kulki były duże (nie mam teraz jak zmierzyć wielkości), w sklepie dostałem ośkę przelotową z konusami i nowymi kulkami lecz tu kulki są mniejsze i teraz pytanie jak to wszystko złożyć i czy w ogóle się da. Dałem na razie duże kulki i nową ośkę ale te kulki nie wchodzą dokładnie do konusów. Wszystko skręciłem, koło się kręci lecz niepokoi mnie to. Mam wrażenie, że coś to nie spasuje ale proszę o opinie doświadczonych. Ośkę wymieniłem z powodu częstego pakowania roweru do samochodu.
Rocky98 Napisano 26 Kwietnia 2016 Napisano 26 Kwietnia 2016 Dałem na razie duże kulki i nową ośkę ale te kulki nie wchodzą dokładnie do konusów. Konusy musisz tak dobrać do kulek, aby kulka opierała się na jak największej powierzchni konusa.
tom1095 Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Napisano 26 Kwietnia 2016 Rozumiem, że jeśli miałem duże kulki to muszę do nich dobrać konus na duże i małe nie mogą być z powodu miski, która jest na duże - inaczej, nie mogę sobie zmienić kulek z powodu wielkości miski
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.