Qumor Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Witam , po zablokowaniu amortyzatora on twardnieje lecz ma jakieś 3 cm skoku . Czy to normalne? Pytanie do posiadaczy epiconow i axonow. Pozdrawiam. Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Czasami sie tak dzieje jak masz za mało oleju w kartridżu. z którego rocznika masz amorek bo jesli jest rozbieralny to może akurat masz przymusową okazje żeby tam zagladnąć i od razu mozna by było olej wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qumor Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Nwm Jak to sprawdzić? Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 podaj symbol seryjny co jest z tyłu na koronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qumor Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 T09A0107 Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Potem sprawdze który to rocznik i znajdę rysunek techniczny przez który będę mógł sprawdzić jaki dokładnie masz kartridż i ile oleju powinno być w tym kartridzu Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qumor Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Ok dzięki wielkie :-D Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Rocznik 2011 . Kartridż masz taki co w załączniku. Oleju tam wlewało się 84ml Co do pracy tych kartridzów to są felerne Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qumor Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Ok Dzięki Jaki olej zalecasz ? Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Olej zalewam taki http://activia.sgl.pl/cena/oleje-i-smary/oleje/sae-10w_profesjonalny-olej-fuchs-silkolene-do-amortyzatorow-10w/1340 Można dać rzadszy do lepszej pracy amorka lecz czym rzadszy tym gorsza blokada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi