3cx Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Cześć Zarejestrowałem się, ponieważ mam do Was pytanie. Czy pod mostkiem włożony jest tak szeroki dystans carbonowy zamiast podkładek? Otrzymałem to foto od znajomego, który chciałby skrócić rurę - chciałbym mu pomóc, ale nie mam bladego pojęcia. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Wygląda na dystans, ciąć można, czemu nie. Tylko z czego jest sterówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_voNhulJqB7zsL4NGFAD1qctLQJxYexj6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lysof123 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Cześć Zarejestrowałem się, ponieważ mam do Was pytanie. Czy pod mostkiem włożony jest tak szeroki dystans carbonowy zamiast podkładek? Otrzymałem to foto od znajomego, który chciałby skrócić rurę - chciałbym mu pomóc, ale nie mam bladego pojęcia. Pzdr oczywiście że można tylko równo i nie za dużo zebyś mógł założyć potem mostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.