grubass Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam, na dlugi weekend bede w Radkowie, gory stolowe. Macie jamies trasy w gpx czy tam innym formacie lub ewentualnie mozecie cos polecic. Chodzi mi nie koniecznie zjazdy itd. a bardzie o taka troche turystyke. Jak na razie mam slad gpx winter fat bike maratonu. Bede super wdzięczny za pomoc. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Byłem tam raz, dokładniej w Broumovskich Stenach i bardzo podobał mi się szlak z polskiej wioski Pasterka do Czech, dojechać można do np. schroniska Hvezda. W samych Stołowych, to pamiętam, że było dużo szlaków enduro, bo tam jak są szlaki piesze, to faktycznie nie ma lekko i często trzeba nosić rower po kamiennych schodach między skałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.