karol24041998 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam, zwracam sie do osób, które robiły już serwis dampera o/c. Ostatnio przestał się blokować. Od tego czasu 2 razy zrobiłem serwis tego dampera wraz z odpowietrzeniem. Amortyzator działa tylko w trybie trail i descend. Ilość oleju wg zaleceń foxa czyli 86ml dla widelca 29 130mm. Wydaje mi się, że jest to związane z tym, że pokrętło ctd nie ugina się. Zawsze można było je wcisnąć jak guziczek , a tryby nie zaskakują. Czyli pokretlo się kręci, ale nie mozna wyczuć kiedy kulka wejdzie w zagłębienie. Samo pokretlo chodzo dość ciężko. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc. PS wcześniej już odpowoetrzalem ten tłumik więc procedura oraz montaż/kolejność części jest mi znana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi