EzioAuditore Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Szwagry, szukam płytki z wersją OEM Windy Vista 32bit PL. Szukałem w necie ale nie trafiłem na nic odpowiedniego. Potrzebuję koniecznie wersję OEM i koniecznie tej wersji systemu. Mam klucz licencji na spodzie laptopa i potrzebuję go aktywować z taką kopią.To jak? Znajdzie się ktoś na terenie Warszawy z płytką abym mógł podjechać i pożyczyć lub zrobi mi kopię .iso? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axis Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Cześć, Vista ma jeden obraz do wszystkich wersji i edycji. Możesz "skombinować" sobie jakąkolwiek wersję, nie musi być oem, nie musi być home premium - klucz weryfikuje wersję. Dodatkowo możesz to sprawdzić przez edycję pewnego pliku na płycie, wówczas przy instalacji będzie trzeba wybrać odpowiednią wersję tego systemu. W przypadku visty, w odróżnieniu od 7, pula kluczy dla dostawców sprzętu pasuje również do płyt dostępnych w sklepach. Wyjątek stanowią klucze msdn/dreamspark. Aha, jeszcze jedno, klucz nie ma znaczenia przy bitowości i języku instalki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.