MatiHG Napisano 25 Kwietnia 2016 Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam Forumowiczów. Szukam roweru crossowego męskiego do jazdy: głównie asfalt, lekki szuter (wycieczki ok. 60km). Budżet niezbyt duży do 1200zł. Zainteresował mnie właśnie Romet Orkan 3.0 : http://allegro.pl/rower-crossowy-romet-orkan-3-0-meski-disc-alu-i6119254875.html może ktoś posiada albo wie coś więcej na jego temat czy wart swojej ceny czy lepiej rozejrzeć się za czymś innym. A może ktoś z was ma jakieś ciekawe propozycje, będzie mi bardzo miło jak się podzieli. Biorę również pod uwagę rowery używane. Pozdrawiam Mateusz.
Nigger Napisano 25 Kwietnia 2016 Napisano 25 Kwietnia 2016 Ja posiadam ten rower i szczerze Ci polecam. Tylko zmieniłem opony na semi-slicki bo tamte były bardziej terenowe mimo, że i tak cienkie.
MatiHG Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Napisano 25 Kwietnia 2016 Dzięki Nigger . Moja decyzja padła na tego rometa myślę że się nie zawiodę.
Nigger Napisano 25 Kwietnia 2016 Napisano 25 Kwietnia 2016 Ciekawi mnie również co ty będziesz sądzić o tym rowerze, więc jak będzie Ci się chciało to opisz wrażenia
moszczan25 Napisano 25 Kwietnia 2016 Napisano 25 Kwietnia 2016 Uważam, że rowerek spoko, pełna Acera jest jak najbardziej OK. Ponadto niespotykane jest w tym przedziale cenowym, by amorek był blokowany z manetki na kierowniku
Nigger Napisano 25 Kwietnia 2016 Napisano 25 Kwietnia 2016 A,właśnie bym zapomniał. Ja doplacilem 50zl aby mi złożyli rower i podbili kartę gwarancyjną,bo aby gwarancja była ważna to autoryzowany serwis musi złożyć Ci ten rower. Trochę tego żałuję bo rower raczej dałoby radę samemu złożyć a aby gwarancja była ciągle ważna to nie można praktycznie nic samemu robić w tym rowerze, więc doplacanie 50 zł uważam za zbędneNp. jak teraz sobie samemu zmieniłem opony to już po gwarancji.
MatiHG Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Napisano 25 Kwietnia 2016 Na gwarancję nawet nie zwróciłem uwagi, jest to dla mnie zbędne, ważne żeby rower przybył do mnie nieuszkodzony. A rower wolę złożyć sam, przecież to sama frajda Jeśli można zrobić coś samemu to po co wydawać swoje ciężko zarobione pieniądze
MatiHG Napisano 9 Maja 2016 Autor Napisano 9 Maja 2016 Rower przyszedł, wszystko sprawne. Jeździ się wygodnie, miałem spory problem z ustawieniem hamulców ale już jest ok. Rower wart swojej ceny (1200zł)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.