Veext Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam, Poszukuję miejsca w Warszawie gdzie mogę zacząć naukę skakania na prostych niedużych hopkach i dropach... Na kopcu PW przekonałem się, że są jeszcze za duże dla mnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Kilka znajdziesz na skarpie ursynowskiej, kawałek za sggw. Inne są przy lesie kabackim, na górce, kórej nazwy nie znam, ale jest praktycznie na końcu ulicy Pileckiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Kazura. Hopki są też przy trasie siekierkowskiej - pod wiaduktami na koło ZUSu i dalej idąc w stronę mostu przy ruinach fortu po prawej stronie. Fragmenty trasy na terenie WAT też mogą być pomocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spacerunner Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Góra Kazura na Ursynowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veext Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Dzięki To teraz tylko objadać i zacząć po mału ćwiczyć :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Kilka znajdziesz na skarpie ursynowskiej, kawałek za sggw. Inne są przy lesie kabackim, na górce, kórej nazwy nie znam, ale jest praktycznie na końcu ulicy Pileckiego. Czy mógłbyś pokazać na mapie gdzie są te na skarpie ursynowskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabe30 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Przed stajnią SGGW (z Nowoursynowskiej w lewo, patrząc na południe) zjeżdżasz gruntową drogą w dół, w kierunku Wilanowa, jak kończy się skarpa skrzywiasz w prawo między krzaki i drzewa (jest ścieżka) i pewnie z 200-300 metrów u podnóża skarpy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Ukaniex tutaj: https://www.strava.com/segments/9220644 Ale tam nie jest ich za dużo, Kazurka chyba lepsza i z większą różnorodnością przeszkód Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Na hopach mi nie zależy ale ktoś kiedyś wspominał o tamtejszych singlach? Chciałbym tam podjechać i je zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Ja żech wspominał Jedziesz jak pisze kabe30 albo pokazuje kantele - najpierw jest trochę singla, potem wypłaszczenie z hopami, potem trzeba wbić na górę pod płot. Tam można pojechać albo samą górą albo czymś a la trawers. Ten drugi jest bardziej wymagający, aczkolwiek w porównaniu do Olsztyna nieprzesadnie W obu przypadkach kończysz przy korcie, skąd masz dwa zjazdy - prostszy trochę przed płotem i trudniejszy przy samym płocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Jak nie ma ostrych krawędzi skał sterczących w moim kierunku to nie ma czym się przerażać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabe30 Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Jest też fajny przejazd zaczynając od muszli koncertowej w Powsinie, brzegiem skarpy do płotu graniczącego z Ogrodem Botanicznym PAN. Bez hopków, ale za to malowniczy i dosyć szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veext Napisano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Te kilka hopek przy moście siekierkowskim to giganty po 2m wysokości mają /-:... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Na początek jednak, ja bym proponował WAT. Jakbyś potrzebował pomocy to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Ukaniex wyskakujących skał to u nas raczej nie uświadczysz... A singiel pod Skarpą oraz Kazurkę to można za jednym zamachem zaliczyć bo niezbyt daleko od siebie są Ten singielek pod Skarpą jest dłuższy - ten segment na Stravie, do którego wkleiłam link, to tylko fragment singla. To naprawdę fajne miejsce, polecam A na Kazurce zrobili ostatnio jakiś mega remont (uzbierali kasę na polakpotrafi na koparki) i ponoć się zrobiło jeszcze fajniej ale nie mam okazji tam wpaść i sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.