Gość Bartek Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witajcie, szukam roweru MTB/Cross do jazdy rekreacyjnej 50/50 ścieżki/teren. Od czasu do czasu do pociągnięcia będzie przyczepka z dzieckiem. Z racji powyższego moje wymagania to hamulce hydrauliczne i widelec z blokadą (blokada w manetce będzie na plus). Wzrost 189cm, waga 86kg, długość nogi 87cm. Z racji tego brałem pod uwagę raczej koła 29", ale na końcu się pogubiłem. Budżet 3000 pln z opcją przeznaczenia zaoszczędzonych pieniędzy na dodatki (licznik, błotnik itp). Wstępnie brałem pod uwagę Krossa B4/R4 model 2015. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Bartek
Witajcie,
szukam roweru MTB/Cross do jazdy rekreacyjnej 50/50 ścieżki/teren. Od czasu do czasu do pociągnięcia będzie przyczepka z dzieckiem.
Z racji powyższego moje wymagania to hamulce hydrauliczne i widelec z blokadą (blokada w manetce będzie na plus).
Wzrost 189cm, waga 86kg, długość nogi 87cm. Z racji tego brałem pod uwagę raczej koła 29", ale na końcu się pogubiłem.
Budżet 3000 pln z opcją przeznaczenia zaoszczędzonych pieniędzy na dodatki (licznik, błotnik itp).
Wstępnie brałem pod uwagę Krossa B4/R4 model 2015.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.