kowal119 Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 GDzie w Krakowie mozna kupić przerzutke tylną acera, ewentualnie alivio w korzystnej cenie?? Byłem w jednym sklepie i za alivio 2006 chcieli aż 89 zł :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Przeciez te 89 zł to jest normalna cena tej przerzutki . Zresztą w korzystnej cenie można szukac przerzutke zaczynając o wersji Lx a nie przerzutek z mocno dolnej półki A jak chcesz tanio to tylko na allegro mozesz poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Nie da się taniej kupić alivio albo acery?? Macie może jakies doswiadczenia z przerzutkami firmy suntour?? Jeśli tak to jakie i gdzie można takie przerzutki kupić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No wiec acera kosztuje 60 zł a alivio 89-90 zł. Mozesz co najwyżej trafić na kilkuzłotowa promocje. Ale to będzie gora 5 zł taniej. Także jesli chcesz jeszcze taniej to zostaje allegro i sledzenie aukcji. Co do suntour'ow to darowałbym je sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Września 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2006 www.bikestacja.pl masz przerzutke Deore za 74 zł a tak poza tym to weź słownik ortograficzny i się poucz poprawnie pisać wychaczyć, a nie wyh[/]aczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ale po dodaniu kosztów przesyłki wychodzi 94 zł, a ja mam na miejscu w tym sklepie deorke za 99 zł. Proszę zaproponować mi sklep nieinternetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nygas Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a tak poza tym to weź słownik ortograficzny i się poucz poprawnie pisać wychaczyć, a nie wyhaczyć a Ty Pixon czytales ten slownik? moim zdaniem owy wyraz pochodzi od slowa hak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ja bym zaczekal do zimy Sezonu zostalo 1,5 - 2 miecchy . CHyba ze do zimowki jakiejs potrzebujesz Listopad - grudzien zaczna sie wyprzedaze , promocje itp ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Przeciez te 89 zł to jest normalna cena tej przerzutki . Zresztą w korzystnej cenie można szukac przerzutke zaczynając o wersji Lx a nie przerzutek z mocno dolnej półki A jak chcesz tanio to tylko na allegro mozesz poszukać. Sory ale 89 zł to kosztuje deore na 2006 alivio od poczatku sezonu kosztuje 60zł! Sprawdz sobie na stronie pawlaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Podajcie mi sklep w którym znajde acere w granicach 60 zł na pewno na stanie. Tam gdzie byłem kosztowała 55 zł ale gość jej nie ma na razie. A skoro mozna zdobyc alivio za 60 zł to gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 rp-pawlak.pl/ - na oficjalnej stronie dystrybutora jest taka cena wiec szedlbym do sklepu i sie powoływał na ceny detaliczne dystrybutora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Podajcie mi sklep w którym znajde acere w granicach 60 zł na pewno na stanie. Tam gdzie byłem kosztowała 55 zł ale gość jej nie ma na razie. A skoro mozna zdobyc alivio za 60 zł to gdzie?? Musi to byc koniecznie sklep? Nie mozesz sobie kupic tej Acery na allegro? 38zl +6,5zl wysylka za nowke. http://www.allegro.pl/item122264986_super_...wyprzedaz_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2006 W moim przypadku +11 zł koszta wysyłki co daje 49 zł, a za 55 mogę mieć z 2 tygodnie w tamtym sklepie, znacie inny sklep?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Jesli chcesz brac za pobraniem,to tak. Glowy nie dam ,ale mozesz juz taniej nie znalezc ,a w przypadku sklepow internetowych tez trzeba doliczyc przesylke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Potrzebuje prostej odpowiedzi: gdzie mogę dzisiaj kupić alivio albo acere w granicach 60 zł na pewno?? Potrzebuje już jutro mieć rower sprawny a sklepy są otwarte tylko do 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis2006 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 obecnie na www.centrumrowerowe.pl jest niezła okazja bo LX jest za 99 zł :eek: ale to chyba model na 2005 nie jestem pewien jednak opłaca sie, nic tylko brac!! ja ja kupuje zaniedługo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Co do suntour'ow to darowałbym je sobie. Bzdury bez podstawy klepiesz :035: Ja mam to ,zobacz tu masz podobną jedyna różnica to brak maszynówek w kółaeczkach ta też nie jest zła, ma odwrorną sprężynę tą to bym sobie darowałchoć na pewno jest lepsza od tourney`ów i wszystkich TY-XX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Fajne te suntourki NAprawdę solidny sprzęt. I sprzedają je w decathlonie w Krakowie. Jak nic nie wyjdzie z tej XT co napisałem w osobnym temacie to chyba tą zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.