Caberro Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 CześćOd pewnego czasu noszę się z zamiarem kupna szosówki. Zależało mi na ostrym kole,ponieważ wiem,ze niewiele może się w nim zepsuć,jest bardzo lekki i jest to rower,na którym jeszcze nie jezdziłem.Ponieważ jestem w tym temacie zielony ,chciałbym prosić was o pomoc w jak najlepszym możliwym wyborze roweru do kwoty podanej w temacie. Na allegro jest tego trochę.Jedne tańsze ,drugie droższe.26-ścio i 28-ośmio calowe koła.Nie bardzo jednak wiem na co się zdecydować. Mam 177 cm i waże 60 kg. Rower ma słuzyć na dojazdy do pracy (około 25 km w jedną strone). Pozdrawiam i proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Na pewno ma być to ostre koło a nie po prostu singielek z wolnobiegiem? Tym bardziej jak nie wiesz o co chodzi, a na Alledrogo pełno chłamu sprzedawanego jako ostre koło, które często gęsto nim nie jest. Wiesz czym się charakteryzuje ten typ napędu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.