Anubis93 Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Co ile lat zmieniacie rower na nowszy model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 W moim przypadku jak na razie wypada co 4-5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Różnie, poprzedni wymieniłem po 7-8 miesiącach, jeszcze wcześniejszy po 2 latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Swojego poskładałem dokładnie 9 lat temu i jesteśmy razem do dziś Oczywiście w międzyczasie były mniejsze czy większe zmiany osprzętu spowodowane naturalnym zużyciem, chęcią spróbowania czegoś innego czy po prostu wymianą poszczególnych elementów na lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 A ile mi wytrzymałby MTB ? np. amortyzator foxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 A ile mi wytrzymałby MTB ? np. amortyzator foxa? Amortyzatory trzeba serwisować minimum raz w roku, jak dużo jeździsz np. w górach to nawet częściej. Gdy będziesz o niego dbał i na bieżąco serwisował to posłuży długie lata, chociaż jak to ze sprzętem bywa, popsuć się może w każdej chwili. Tak samo z ramą, po miesiącu może pęknąć bez przyczyny, albo nie pęknąć przez 10 lat, niczego nie da się przewidzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 A ile mi wytrzymałby MTB ? np. amortyzator foxa? Miesiąc. Jeździsz przecież dh, ważysz 120 kilogramów, żadne sprzęt tego nie przeżyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 po miesiącu może pęknąć bez przyczyny Nic się nie dzieje bez przyczyny... A ile mi wytrzymałby MTB ? Z tym pytaniem to do tej pani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 A jak wygląda sprawa z ramą? Uznają gwarancje w przypadku pęknięcia ramy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Uznają gwarancje w przypadku pęknięcia ramy ? Zależy w jaki sposób powstanie to pęknięcie... Po co te wszystkie pytania? O co ci chodziło zakładając ten temat? Bo jak na razie to ten temat jest bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Po co te wszystkie pytania? O co chodziło zakładając ten temat? Bo jak na razie to ten temat jest bez sensu... Dokładnie, kolego @@Anubis93, napisz o co ci chodzi, a nie zadajesz jakieś dziwne pytania, na które i tak nikt ci nie jest w stanie udzielić odpowiedzi, bo nikt nikt nie jest jasnowidzem. Chcesz kupić rower, czy o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Tak chciałem się dowiedzieć co ile wymieniacie rowery. Myślałem,że znajdą się maniacy wymieniający co rok rower. Dobra temat do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Jeśli się wstydzisz bo chcesz wymieniać często to nie masz czego. Znam ludzi co wymieniają co roku a czasem bywa, że częściej. Mam nadzieję, że pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 A ja poprzednim rowerem jezdzilem 20 lat zanim kupilem obecny. A stary wywiozlem do rodzicow, wiec nadal nim czasami jezdze. Wysłane z Tapatalk http://moje60l.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RBTS Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Mam kilka rowerów. Najstarsze mają ze 35-40 lat (w zasadzie zostały tylko ramy i manetki), inny ok. 15 (w całości), najmłodszy zaś 1 roczek. Wszystkie dają mi porównywalną radość z jazdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Zmieniam rower co pęknięcie ramy. Czyli czasem to pół roku, a czasem kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.