c1ach Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Szukam miejsca gdzie zważą mi torbę ze spakowanym rowerem, aby sprawdzić czy mieszczę się w limicie. Jakieś sugestie? Udam się z pytaniem na pocztę, pytanie gdzie iść jak mi odmówią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Znajdź w okolicy jakąś hurtownię owocowo-warzywną (tam mają takie wagi i pewnie pozwolą ci zważyć) , ewentualnie skorzystaj z wagi łazienkowej (jeśli nie masz popytaj wśród znajomych) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Weterynarze mają przeważnie dosyć dokładne wagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asked Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Skleprowerowy.pl na ulicy krasińskiego przy skrzyżowaniu z ulica Popiełuszki. Maja specjalna wagę do rowerów i nic za to nie liczą. Swoją drogą, bardzo porządna sieć warszawskich sklepów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Szukam miejsca gdzie zważą mi torbę ze spakowanym rowerem, aby sprawdzić czy mieszczę się w limicie. Jakieś sugestie? Jeśli masz w domu zwykłą wagę to najpierw na nią wejdź i zważ siebie samego, później wejdź na nią z rowerem i odejmij swoją wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Waga łazienkowa mi padła - (nie) polecam chińskiego Łucznika. Hurtownia warzyw, weterynarz...kreatywnie Awaryjnie mogę spróbować z weterynarzem, bo jest dwa płoty dalej. Dzięki! Spróbuję w sklepie rowerowym wspomnianym przez @ asked Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.