Skocz do zawartości

[opony] Vittoria Saguaro i Mezcal 29" pomoc w zakupie

brath100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Poszukuję opon Vittoria saguaro 29 x 2.0 TNT i Mezcal 29 x2.1 TNT. Nigdzie nie mogę tego znaleźć. Może ktoś wie gdzie je kupić.

Napisano

Też jestem zainteresowany zakupem kompletu opon Vittoria Mezcal 2016 29x2.25 ewentualnie 29x2.10 w wersji zwijanej. Cena z Velo.pl trochę zniechęca ;( Dajcie znać jak znajdziecie coś taniej.

Napisano

Hmm. I teraz co zrobić. Paru kumpli chwali sobie takie ustawienie. Może z tym nowym bieżnikiem plus grafen będzie lepiej z mezcal na tyle. Jeszcze mam opcje zmiany na 2 x mezcal.

Napisano

Jeśli Twój teren nie jest błotnisty to wziąłbym 2xMezcal, na suchym będzie dużo lepiej niż z Saguaro, nieważne czy na przodzie czy na tyle ;) W ogóle nie rozumiem jak można dawać oponę o mniej agresywnym bieżniku na przód... 2xMezcal tak, ale Saguaro na tył???

Napisano

W sumie teren bardziej suchy. Chyba będzie trzeba jutro wykonać tel ☺. Dwa razy mezcal proszę na miejscu. Na maratonach tez się lepiej przyda

• 2 tygodnie później...
Napisano

również zastanawiam się nad Mezcal-em(wersja drut)

2 mieś. temu kupiłem 1x  saguaro i teraz zastanawiam się jaką wybrać do kpl. do jazdy po roztoczu.

na smart samach latałem na boki,racekingi przebijałem.

dlatego wybór padł na chwalone geax-y

2x saguaro czy saguaro przód mezcal tyl?

:thumbsup:

Napisano

Jazda wykonana i powiem że dobrze zrobiłem biorąc dwa mezcale. Bieżnik bardzo zbliżony do moich poprzednich opon Geax saguaro. Ale nowe mezcale g+ trzymają się jak przyklejone. Na zakrętach nie było problemu z utrzymaniem sterownosci. Zobaczymy jak będzie na mokrym. I faktycznie jest szybciej. Opony mają mniejsze opory toczenia ,pewnie też w tym zasługa grafenu. Oponki godne polecenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...