Root Admin Mieciu Napisano 1 Września 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Przyszedł mi do głowy pewien pomysł zaczerpnięty z innego forum o autach. Ich forum jest rownie duze co nasze a nawet wieksze. Maja podobnie glowna kategorie (forum rowerowe na max) i kilka innych for. W forum rowerowym chcialem wrzucic kolejne male forum, w ktorym znajdowalyby sie podfora kazdego z regionow polski. Wtedy ulatwiloby to wam poznanie ludzi z okolic itp. Byloby to podzielone wojewodztwami. Z tego co widzialem, to moze to wypalic. Nie martwcie się o wielkość, ponieważ będą to subfora tego malego forum. Do strony glownej dojdzie tylko jedno podforum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ja jestem za, bardzo się przydałby taki dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mico102 Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Jestem za, może bym przynajmniej wreszczcie wiedział czy ktoś z moich okolic tu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliszka Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 oczywiście że popieram oczywiście że popieram O ile moje skromne zdanie sie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 oczywiście że popieram O ile moje skromne zdanie sie liczy A czemu miałoby się nie liczyć? Z tego co wiem to każdy użytkownik forum (poza modami:P) ma takie same prawa:) to też twoje forum, tak jak i nas wszystkich:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Road_King Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 dobry pomysł, jak człowiek będzie sie chciał wybrać w inną część kraju to będzie wiedział z kim zagaić i zapytac o to i owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 wielki [+] dla pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pomysł spox , moze przejdzie mozna by sie umawiac na jakies przejazdy itp, bo niby ta mapa znajomych XC -zone jest alel jakby jej nie było :/ malo osob sie wpisuje moze tu bedzie lepej. Pomysl mi sie podoba bo mozna rzucic hasło Kraków - objazd do zakopca przykladowo, albo trening czy meeting itp i zawsze sie ktos znajdzie pewnie[szczegolnie w wiekszych miastach]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Jestem za, nigdy przeciw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Dobrze główkujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 JAk wszyscy to wszyscy;] ja tez ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 zA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Do strony glownej dojdzie tylko jedno podforum Idzie, idzie i dojść nie może biegiem niech sie porusza, albo na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Jak dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Też jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Jak najbardziej ZA a nawet przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 2 Września 2006 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 2 Września 2006 i jeszcze jedno. Jutro postaram się to zrobić, proszę jednak modów o rozluznienie zasad w tych subforach, bo nie mialoby to wiekszego sensu. Chodzie o danie wiekszej swobody uzytkownikom, bo wiadomo, ze to będzie luzniejsze podforum nie tylko o rowerach. Zamykanie, wyrzucanie postow byloby bezsensowne, bo byly np nie na temat. Dotyczy to rowniez tych nieszczesnych [ ] klamer . Ale wiadomo, ktoś zacznie rzucać miechem to prosilbym uzytkownikow o raportowanie tych tematow modom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 No dobry pomysl.. Mam nadzieje ze bedzie jak najszybciej zrealizowany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goly33 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 spoko pomysl, mozna bedzie z pytaniami o trase itd kierowac sie bezposrednio do osob mieszkajacych w tamtych okolicach, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Września 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Wypadałoby takze wg mnie przeniesc juz istniejace tematy z giełdy ( inne ) oraz z wycieczek rowerowych do odpowiednich działów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Wypadałoby takze wg mnie przeniesc juz istniejace tematy[.....] Ja ze swojej strony prosił bym o przeniesienie dwóch tematów (do ,,pomorskiego'').1) Gdańsk Osowa BikeTeam --- http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=15305 2) [gdansk] - wspolne jazdy --- http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=16346 pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uel Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja ze swojej strony prosił bym o przeniesienie dwóch tematów (do ,,pomorskiego'').1) Gdańsk Osowa BikeTeam --- http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=15305 2) [gdansk] - wspolne jazdy --- http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=16346 pozdrawiam. hehe.. minutę się spóźniłem z edycją swojego posta w "pomorskiem" , chciałem dodać linki do tych dwóch tematów Ale przeniesienie ich będzie chyba rzeczywiście lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Września 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2006 tichy tematy przeniesione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.