maniek82 Napisano 22 Kwietnia 2016 Napisano 22 Kwietnia 2016 Witam wszystkich od razu zaznaczam że jestem tu od niedawna i proszę mi wybaczyć jeśli waszym zdaniem pytanie będzie głupie bez sensu itd. Mianowicie chciałbym zapytać ponieważ nigdy nie miałem okazji uczestniczyć w takiej imprezie jak to wygląda sprzętowo tzn. czy wszyscy startujący jadą na profesjonalnym sprzęcie? Czemu pytam , ano dlatego ze od jakiegoś czasu kręcę trochę kilometrów i wpadł m do głowy pomysł aby wziąć udział w takiej imprezie zaznaczam ze nie jeżdżę na profesjonalnym sprzęcie bo "latam" na kettlerze alu rad:) i nie chciałbym się pojawić i robić na takiej imprezie za zawodnika w kategorii dziwadło maratonu. pomoze ktoś? pewnie niejeden z was zaliczy maraton
Mod Team durnykot Napisano 22 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 22 Kwietnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.