Skocz do zawartości

[Mk-bike] niepolecany

Slawek_l_83

Rekomendowane odpowiedzi

Zamówiłem sobie po cenie promocyjnej kurtkę Biemme...po tygodniu była w domu.

Kontakt ze sklepem telef.i przez GG,a potem o przesyłce na ich stronie.

Wszystko OK.Osobiście polecam,żadnych problemów,i ceny chyba mają OK.

W Bielsku ..w sklepach kurtka taka sama(przymierzałem)ponad 3 stówy..zapłaciłem z wysyłką 183 zeta.

hmm.zadowolony klient.. :)

zamawiałem kiedyś przerzutkę, dostałem nie ten rozmiar. zamiast sgs dostałem gs. próba zwrotu itp skończyła się wymiana uwag a atmosferze która psuje humor na wiele godzin. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! obsługa, jakość DNO!!!!!!!!!!!!!!

• 4 tygodnie później...

Rakers czasy się zmieniają. Pierwsze posty były chyba z 2006 roku ;) Ja w niedziele zagadałem do sklepu przez maila czy mają butki w rozmiarze na mnie. Gostek dość szybko odpisał ze na 99% są ale w poniedziałek mi da znać jak sprawdzi to. W poniedziałek o 8 rano chyba już maila dostałem ze można składać zamówienie. Zamówienie złożyłem w mgnieniu oka, Po parunastu minutach dostałem od nich nr konta a ze to było w moim banku więc przelew natychmiastowy. I takim sposobem po godzinie od złożenia zamówienia paczka była już wysłana. Na następny dzień czyli wtorek już rano kurier się do mnie dobijał. Więc wszytsko poszło jak po maśle i dostałem dokładnie to co chciałem :D

• 11 miesięcy temu...

Pozwolę sobie odświeżyć temat, coby nowego nie zakładać...

Czy jest sens oddawać amortyzator Marzocchi (obniżenie skoku + mały przegląd przy okazji) do Gdańskiego MK-bike'u? Nie zepsują? Może znacie inny serwis Marzocchi w Trójmieście (do MK mi dość daleko, a samemu nie chce mi się bawić...)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...