grzesiek Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Zamówiłem sobie po cenie promocyjnej kurtkę Biemme...po tygodniu była w domu. Kontakt ze sklepem telef.i przez GG,a potem o przesyłce na ich stronie. Wszystko OK.Osobiście polecam,żadnych problemów,i ceny chyba mają OK. W Bielsku ..w sklepach kurtka taka sama(przymierzałem)ponad 3 stówy..zapłaciłem z wysyłką 183 zeta. hmm.zadowolony klient.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 zamawiałem kiedyś przerzutkę, dostałem nie ten rozmiar. zamiast sgs dostałem gs. próba zwrotu itp skończyła się wymiana uwag a atmosferze która psuje humor na wiele godzin. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! obsługa, jakość DNO!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makabra Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Rakers czasy się zmieniają. Pierwsze posty były chyba z 2006 roku Ja w niedziele zagadałem do sklepu przez maila czy mają butki w rozmiarze na mnie. Gostek dość szybko odpisał ze na 99% są ale w poniedziałek mi da znać jak sprawdzi to. W poniedziałek o 8 rano chyba już maila dostałem ze można składać zamówienie. Zamówienie złożyłem w mgnieniu oka, Po parunastu minutach dostałem od nich nr konta a ze to było w moim banku więc przelew natychmiastowy. I takim sposobem po godzinie od złożenia zamówienia paczka była już wysłana. Na następny dzień czyli wtorek już rano kurier się do mnie dobijał. Więc wszytsko poszło jak po maśle i dostałem dokładnie to co chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brooce Napisano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Pozwolę sobie odświeżyć temat, coby nowego nie zakładać... Czy jest sens oddawać amortyzator Marzocchi (obniżenie skoku + mały przegląd przy okazji) do Gdańskiego MK-bike'u? Nie zepsują? Może znacie inny serwis Marzocchi w Trójmieście (do MK mi dość daleko, a samemu nie chce mi się bawić...)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.