Cybuch Napisano 25 Lipca 2007 Napisano 25 Lipca 2007 hehehe beke mam jak czytam te posty, hehe i dołączam się do nich, mk bike to <cenzura> przychodze tam pewnego razu i się pytam czy mają kiere NS X-UP XL, koleś podchodzi do stojaka, szuka, szuka, znalazł, wraca z powrotem za lade i nabija kiere na kase!! nawet niemiałem jej w ręku, nie wiedziałem nawet czy chcę ją kupić, hehehe więcej tam nie poszedłem, a jak na gg do nich pisałem to oni chyba w tym czasie grali w pasjansa bo nikt nie odpisywał prze godzine !! mk bike w sopocie to porażka i pewnie w każdym innym też jest podobnie pozdr
muzycom Napisano 31 Lipca 2007 Napisano 31 Lipca 2007 Do tego strona im sie posypała. 1016 - Can't open file: 'whos_online.MYI' (errno: 145) delete from whos_online where time_last_click < '1185903974' [TEP STOP] Nieszczęścia chodzą parami
Odys Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 A ja z kolei kupowałem u nich kurtkę Biemme Sequoia. najpierw długo męczyłem sprzedawcę z Sosnowca przez gg, ale był cierpliwy i nie spławił mnie. Po zamówieniu wysyłka nastąpiła w ciągu godzinki. Za dwa dni miałem kurteczkę. Także, ja narzekać nie mogę.
tobo Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 ostatnio probowalem u nich zamowić: 1) kierownicę 2) oponę 3) przewód hamulcowy 4) końcowki do przewodu okazalo sie ze kierownicy ani opony juz DAWNO nie ma i w sklepie internetowym jest ona figurantem koncowek tez dostac nie moge bo nie posiadaja do mojego hamulca znaczna czesc towaru ktory wystawiaja to fikcja. przewod wzialem bo byl mi naprawde potrzebny i nie mam alternatywy. czekam na przesylke.
Odys Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 To zapewne przez dział "archiwum" na ich stronie Niestety poza tym, że przy wyborze kategorii jest napisane, że są to produkty kiedy kiedyś były w sklepie, to jak otworzysz konkretny produkt to takiej informacji już nie ma, co jest szczególnie bolesne gdy szukasz czegoś konkretnego, wpiszesz to w googlach i link przenosi Cię od razu do strony produktu Teraz widzę, że trochę pozmieniali i wstawili "towar niedostępny" i wyzerowali cenę, ale jeszcze niedawno tego nie było
Bizon Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 Może i obsługa całkiem dobra ,ale kultury to chłopaki nie mają :/ .Raz byłem tam osobiście-powiem krótko więcej było łaciny niż polskiego języka :/ .Poza tym na stronie swoje a w sklepie swoje -nie ma w rzeczywistości wile produktów które są na stronie Mowa o sklepie w Sosnowcu
GdyniaBiker Napisano 30 Października 2007 Napisano 30 Października 2007 Ha ha, to nie będę oryginalny, bo również odradzam MK-bike w sopocie.. Wiele by można opowiadać.. Kumplowi powiedzieli, że jego amor, który nie działał, właśnie tak ma działać.. Raz trafiłem na gościa który był chwilowo w zastępstwie, rzucał mięsem co drugie słowo a jego mowy nie mogłem zrozumieć choć spytałem tylko o naklejki chroniące ramę.. W końcu dowiedziałem się, że one są do niczego (?!). Zamawiałem raz buty spec mtb sport i pedały spd520 i z przesyłką było ok wszystko, ale cena spdków które były u nich w "przecenie" była jak pamiętam taka, jak w innych sklepach normalnie..
Adamicki Napisano 1 Stycznia 2008 Napisano 1 Stycznia 2008 Pisałem do MK Bike maila w sprawie ramy i jakiś gość odpisując do mnie na "ty" i udzielając odpowiedzi tylko na ostatnie pytanie w mailu stwierdził, że wszystko spoko, tylko muszę zapłacić 20% zadatku, żeby się zapisać do kolejki oczekujących, bo potem ramy może już nie być. Haha, bardzo śmieszne, zwłaszcza że mam w banku znakomite oprocentowanie 0,01% w skali roku. Czy będę bardzo niemądry, jeśli przeleję im te aż 5 stów? W sumie, to wiem, że będę, ale chciałem sie tylko upewnić.
kopaczus Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 To chyba zależy od tego o której filii mówimy. W Sosnowsi jest bardzo miło, wbijam tam teraz od czasu do czasu pogawędzić o rowerach Zakupów jakichś wielkich u nich nie robię, ale obsługa jest naprawdę sympatyczna.
andi333 Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Ta obsługa w Sosnowcu jest niezla tylko zależy od dnia tygodnia (na razie mi jeszcze nie podpadli ale nie jestem tam często )
kiedyś ksywa gary Napisano 21 Stycznia 2008 Napisano 21 Stycznia 2008 Czy Mk-bike i Mkbikeonline to to samo i czy wg waszej wiedzy mają podobny poziom usług? Zamierzam conieco nabyć w mkbikeonline i po przeczytaniu kilku opinii trochę przystopowałem Dajcie znać czy to niejest przypadkiem to samo
mane Napisano 21 Stycznia 2008 Napisano 21 Stycznia 2008 Mkbike i mkbikeonline to dwie rózne firmy. W mkbikeonline kupowałem kilka rzeczy i mają dobry poziom usług i da się z nimi dogadać, a gość z którym rozmawiałem przez telefon dość sympatyczny i nawet powiedział o opcji zniżki (jakaś promocja czy wyprzedaż była). A w mkbike'u w sopocie nadal beznadzieja...
Laurelin Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 A Ja absolutnie zgadzam się z moim przedmówcami apropo Gliwickiego mkbike; Świetna obsługa, to co potrzeba robią odręki, jeszcze miłą rozmową zabawią w trakcie czekania... za "piękny uśmiech" można i sie potargowac i wyjśc z "paroma groszami" nieoczekiwanej reszty. Polecam.
wigry Napisano 17 Maja 2009 Napisano 17 Maja 2009 W Sosnofcu bardzo luzna atomsfera,co mnie aż tak nie zniecheca jak CENY ! Dziwne,ze jeszcze istnieja jak na rynku taki przesyt.. Luzna tzn jak pod budka z piwem :]
andi333 Napisano 17 Maja 2009 Napisano 17 Maja 2009 A mnie Sosnowiec podpadł centrowałem koła wytrzymały miesiąc i znowu do centrowania porażka
GdyniaBiker Napisano 4 Sierpnia 2009 Napisano 4 Sierpnia 2009 Po raz pewnie nie pierwszy odradzam mk-bike, albowiem (poza innymi uwagami) taki widzę sens sklepu stacjonarnego, że są pewne założenia: a ) mogę w nim obmacać na żywca to, co chcę kupić, np. jak w moim przypadku - ubranie, co daje przewagę nad internetem. b ) w sklepie jest to, co w ofercie i co pokazują jako dostępne na stronie, a jeśli nie ma, to mogą sprowadzić. Otóż w mk-bike Sopot nie sprowadzają odzieży, jest tylko taka paroletnia, oraz nie ma szans ściągnięcia, a także małe jest prawdopodobieństwo, że da się to zamówić internetowo prosto do domu bez przymiarki z innej placówki, bo prawdopodobnie nie mają tego nigdzie wbrew info na stronie. Nie wiem, z czego oni żyją z takim podejściem do potrzeb klienta (które udowadniali już wielokrotnie).
Slawek_l_83 Napisano 23 Grudnia 2009 Autor Napisano 23 Grudnia 2009 Dziś mnie koleś w MK-biku w Jaworznie rozłożył na łopatki:) Pytam się: Macie dostępne kierownice syntaca? Sprzedawca: Jaką? J: Syntace duraflite S: yyyy chyba nie ale sprawdzę (oczy miał jakby zobaczył ducha) J: proszę podać cenę S: przepraszam ale pierwszy raz słyszę o tej firmie i nie mamy jej na stanie! J: ( w głowie) co to za sklep który nie zna tej firmy. J: dziękuję do widzenia Jak widzicie sami profesjonaliści tam pracują, znają chyba tylko to co mają na stanie, sorki to co na stronie!! Pozdrawiam
mati199 Napisano 23 Grudnia 2009 Napisano 23 Grudnia 2009 Dziś mnie koleś w MK-biku w Jaworznie rozłożył na łopatki:) Pytam się: Macie dostępne kierownice syntaca? Sprzedawca: Jaką? J: Syntace duraflite S: yyyy chyba nie ale sprawdzę (oczy miał jakby zobaczył ducha) J: proszę podać cenę S: przepraszam ale pierwszy raz słyszę o tej firmie i nie mamy jej na stanie! J: ( w głowie) co to za sklep który nie zna tej firmy. J: dziękuję do widzenia Jak widzicie sami profesjonaliści tam pracują, znają chyba tylko to co mają na stanie, sorki to co na stronie!! Nie wiem w czym u ciebie takie wielkie zdziwienie ???????? Zadasz to pytanie w innych sklepach "rowerowych" i w 90 % uświadczysz to samo
Schwefel Napisano 23 Grudnia 2009 Napisano 23 Grudnia 2009 Też nie rozumiem tego zdziwienia. W większości sklepów w Warszawie muszę im pokazać na obrazku o co mi chodzi. Ostatnio pytałem o sztycę Thomsona to usłyszałem, że chyba mi się firmy pomyliły bo Thomson to robi telewizory.
mati199 Napisano 23 Grudnia 2009 Napisano 23 Grudnia 2009 Na szczęście ktoś, kiedyś wymyślił coś takiego jak internet
Slawek_l_83 Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Napisano 25 Grudnia 2009 Czyli uważacie, że w sklepach powinni pracować ludzie którzy znają tylko osprzęt do XT bo to się już spotyka najczęściej , i na tym oni powinni zatrzymać swoją ewolucję? Bo chyba jeśli jesteś sprzedawcą to jesteś fachowcem w swojej branży! Polecam wam zmienić sklepy w których się zaopatrujecie, jak nie wiedzą co chcecie
goncik Napisano 15 Stycznia 2010 Napisano 15 Stycznia 2010 To może ja tylko dobrze trafiałem, ale wszystkie kontakty z MKBike zawsze miałem pozytywne. Np moja ostatnia transakcja czyli zakup hamulców z niestandardowymi tarczami, tzn Avid BB7 dawał jakieś najsłabsze tarcze, ale nie było żadnego problemu by zamienić na tarcze G2 (nie są to standardowe tarcze przy BB7). -> to chyba kontaktowałem się ze sklepem w Jaworznie. Innym razem co pamiętam to podpytywałem się o ciuchy... ktoś z drugiej strony kumaty, bez problemu o wszystko się dowiedziałem. Ja w tym sklepie będę jak coś kupował ponieważ ceny czasem mają niższe niż inni. PS. MKBike osobiście zaliczam do 3 najfajniejszych sklepów w jakich kupowałem części rowerowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.