rkopec16 Napisano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 temat nadal aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 czarna obudowa zacisku M785 - 20zł + poczta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Za mało trochę. Same obudowy są traktowane jako "odpad" u mnie na serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BykuByku Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Avid Juicy 7 - tył. Lekko zapowietrziny. Lakier z klamki zjadł dot. Mało klocków. Zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Mam dwie klamki XTR 987 (te z klamką z węgla) z tym że lewa cieknie ale prawa w 100% sprawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 up, nikt się nie chce pozbyć złych shimano lub jeszcze gorszych avidów? Chętnie kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2016 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BykuByku Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 pisałem pw i do dzisiaj nie odpisałeś więc nie dziw się że ludzie Cię zlewają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2016 ktoś mnie zlewa? ciekawe po prostu mam bardzo duży wybór, wybieram to co mi aktualnie potrzebne... A kupiłem w tym temacie już sporo hamulców;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.