1reed Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Prośba do obrytych w temacie bikerów: Czy da się zidentyfikować wersję i rocznik Recona ze zdjęć? Jedyny opis to: Amortyzator Recon Rockshox skok 100mm Posiada regulację naprężenia wstępnego (preload), regulacje szybkości odbicia (rebound), oraz płynna regulacje kompresji aż do całkowitej blokady. Recon na sprężynie zbiera na naprawdę bardzo dobre opinie na forach, z racji dobrej charakterystyki tłumienia i bez obsługowej pracy (w przeciwieństwie do powietrze/olej). Waga zmierzona to 1940gram. Ma ma naklejkę SL to powinien mieć soloair, prawda? A ma pokrętło od sprężyny?Co to za model może być? Z góry dziękuję za pomoc w identyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Recon SL Coil (też takie występowały). Rocznik 2010 ( pierwsze cyfra po T w numerze na koronie to rok obecnej dekady). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1reed Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Dzięki serdeczne dobry człowieku. Poświęciłem sporo czasu na czesaniu internetów,m ale nie trafiłem na to. Widać zbyt mocno wypadłem z obiegu.Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Swoją drogą bardzo fajny amorek (górne golenie aluminiowe) , przy dobrze dobranej sprężynie pod wagę użytkownika pracuje tak samo dobrze jak Air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1reed Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 przy dobrze dobranej sprężynie pod wagę użytkownika pracuje tak samo dobrze jak Air. Tomku, a są gdzieś dostępne sprężyny luzem?Ważę więcej niż poprzedni jeździec i też mi to przemknęło przez myśl. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie robić ich na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Zobacz na karbonowy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 przy dobrze dobranej sprężynie pod wagę użytkownika pracuje tak samo dobrze jak Air. Przy dobrze dobranej sprężynie będzie pracował lepiej niż powietrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi