GajekL Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Witam. Mam do kupienia taki oto rowerek w stanie bardzo dobrym, zmieniony jest tylko napęd na nowego Srama GX. Opłaca się go przytulić za 2000 złotówek?? Zmieniałbym go z 26 kołowca. Czy przy wadze 78kg osie 9mm nie będą tutaj problemem?? http://www.bergamont.com/ro_ro/bikes/archiv/2014/revox-84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Jeśli wszystko sprawne i działa jak należy , rozmiar ramy pasuje to cena bardziej niż fajna. Geo ramy bardziej turystyczne niż sportowe. QR9 da spokojnie radę twoim 78kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja ważę 83 kg, a mój Scott ma zwyczajne osie QR9 i jak widziałeś jeździ Ja bym brał, bo cena zacna Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez seraph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Hm w sobotę będę się dogadywał, zobaczymy co to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi