Skocz do zawartości

[Rower] Rower Author NINJA DH 27.5" 2015

UbPaM

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :-) Rozpoczynam zabawę z downhillem i chciałbym was zapytać czy ten model Authora jest dobry :-/ Moja półka cenowa to +- 8000 złotych. Będę jeździł po lesie, jest tam dużo zbudowanych przez przyjaciół ramp, oraz dropów więc nie chcę, aby rower zniszczył się po miesiącu intensywnej jazdy. Ma być wytrzymały, stabilny, przetrwać upadek z 2,5m (I więcej :-D). Jeżeli jest coś w podobnej cenie proszę o rozpisanie się poniżej :icon_cool: (Od razu mówię, że nie jestem zainteresowany kupnem roweru używanego).

Pozdrawiam :-D

post-195960-0-63741800-1461176708_thumb.jpg

Napisano

Powinno dać radę, spróbuj może z czymś ze stajni YT, mają bardzo fajne rowery i w przystępnej cenie. Na nasze realia wystarczy Ci "enduro", czyli coś z mniejszym skokiem, jak YT Capra

Napisano

to tak jak ktoś by chciał zakupić szosę a inny mu doradzał trekingowego lub na odwrót:) kompletnie bez sensu.

Ten Author całkiem niezły, warto, bo można je dostać w dobrych cenach.

Napisano

Okej dzięki :-) Na 90% ten a nie inny :-)

Tyle wyświetleń a tak mało ludzi się wypowiada :-/

Może dlatego że zakres zainteresowań użytkowników tego forum kończy się najczęściej na rowerach enduro?

Chcesz więcej info na temat sprzętu do cięższych zainteresowań - emtb.pl, ewentualnie dh zone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...