Xellon Napisano 1 Września 2006 Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam i Chciałbym Się Was Zapytać Co o Nich Sądzicie ? Czy Warto Je Kupić ? Czy w Tej Cenie Poszukać Czegoś Innego ? Czekam Na Odp. Pozdr.Xellon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xellon Napisano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2006 A Co Wogóle Sądzicie o Butach Tej Marki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 2 Września 2006 Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Miełem buty diadora .To chyba byłe te Bardzo szybko rzepy przestały działać(wyprułem te stare i wstawiłem nowe) Ale o dziwo to samo się stało w obecnych butach specialized .Poza tym popruły się z boku .Podeszwa nie była w nich zbyt twarda tego modelu nie polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 2 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Odświeżę ten topic. Czy miał ktoś z tymi butami stycznośc? Jeżeli tak to proszę o uwagi i spostrzeżenia z ekspoatacji buta Opinie użytkowników innych Diador mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.